Despre noi

akson-dental-about.png
akson-hygiene-about.png

Akson Group reprezintă cele mai de top companii din lume, producătoare de echipamente, instrumente și consumabile medicale și igienă profesională.

Branduri cu renume mondial din țări precum Germania, Franța, SUA, Spania, Italia cunoscute pentru abordarea lor strictă față de calitate.

Timp de 9 ani am lucrat pentru a face diferența pentru toți cei care se bazează pe noi. Specialiștii noștri sunt în permanent contact cu clienții noștri, cu personalul medical și companiile de cleaning, oferindule suport prin training, asistență și coaching. Aplicăm știința și resursele noastre pentru a furniza soluții inovatoare care îmbunătățesc calitatea și ușurează semnificativ activitatea zilnică.

La baza activității noastre avem ca scop îmbunătățirea domeniilor pe care le prezentăm prin promovarea acelor soluții și produse revoluționare, fiind dedicați inovației, iar misiunea noastră este ca fiecare persoană și fiecare organizație să realizeze mai mult prin intermediul suportului nostru și a produselor noastre.

Akson Group.

Fondat în 2009.
catalog

Medical.

Soluții și tehnologii inovative pentru sectorul medical. Accesează
e571ee05f91bae167dd22c97c7e1bea965b13629

Hygiene.

Echipamente, accesorii și consumabile pentru igienă și dezinfecție.Vezi catalogul
catalog

Dental.

Echipamente pentru stomatologii, consumabile și produse de igienă.Vezi catalogul
01. Akson Medical.

Obiectivul companiei Akson Medical este de a conduce industria medicală spre o nouă revoluție tehnologică, de a oferi performanțe pe termen lung și de a contribui la îmbunătățirea sistemului medical. În cei nouă ani de activitate, am reușit să impunem un nou standard în sfera serviciilor medicale prin implementarea soluțiilor și a tehnologiilor innovative.

02. Akson Hygiene.

Avem o abordare diferită față de curățenie. Venind din sectorul medical, noi cunoaștem adevărata valoare a iginenei și ne străduim să oferim clienților noștri cea mai înaltă calitate. Noi creăm o ambianță de lucru mai curată, mai sigură și mai sănătoasă. Cu produsele noastre curățenia devine „artă”.

03. Akson Dental.

Akson Dental oferă consumabile de unică folosință pentru clinicile de stomatologie și venim în întâmpinarea clienților noștri cu o ofertă competitivă și variată, completată periodic cu cele mai de top și noi produse din domeniul medical.