Prev Next
Popular

VITIS Orthodontic pastă de dinți 100 ml

100 Lei

Pasta de dinți

Pasta de dinți

Combină produsele.

Detalii produs.

Descoperă Vitis Orthodontic: Pasta de dinți special creată pentru a îngriji și proteja zâmbetul tău cu aparat dentar!

Alege Vitis Orthodontic pentru a-ți menține zâmbetul impecabil în timpul tratamentului ortodontic. Fii sigur că zâmbetul tău rămâne strălucitor și sănătos, indiferent de cât durează acest tratament.

Caracteristici cheie:

1. Curățare eficientă și blândă: Formula noastră exclusivă curăță cu atenție în jurul aparatului dentar, eliminând resturile de mâncare și placa bacteriană, fără a dăuna brackets-urilor sau firelor.

2. Protecție a smalțului: Vitis Orthodontic conține ingrediente speciale care întăresc smalțul și reduc riscul de carii, protejându-ți dinții pe tot parcursul tratamentului ortodontic.

3. Prevenirea inflamațiilor gingivale: Această pastă de dinți conține ingrediente care ajută la reducerea inflamației gingiilor, astfel încât să te poți bucura de un zâmbet sănătos și gingii fără sângerare.

4. Plăcere la periaj: Cu gustul său proaspăt de măr și mentă, Vitis Orthodontic te va face să te simți revigorat de fiecare dată când îți îngrijești zâmbetul.

5. De încredere în comunitatea ortodontică: Vitis Orthodontic este recomandată de ortodonți și stomatologi pentru eficacitatea sa în menținerea igienei dentare în timpul tratamentelor ortodontice. 

Recenzii pentru produsul... VITIS Orthodontic pastă de dinți 100 ml

Comentează.

Produse similare.

VITIS Orthodontic pastă de dinți 100 ml