Prev Next
Popular

VITIS Gingival Pastă de dinți 100 ml

100 Lei

Pasta de dinți

Pasta de dinți

Combină produsele.

Detalii produs.

Descoperă Vitis Gingival: Pasta de dinți pentru un zâmbet sănătos și gingii puternice!

Caracteristici principale:

1. Protecție gingivală avansată: Formula noastră special concepută conține ingrediente active care ajută la reducerea inflamației gingiilor și la prevenirea problemelor gingivale, precum sângerarea și recesiunea gingivală.

2. Igienă completă: Nu ne rezumăm doar la protejarea gingiilor. Vitis Gingival îți oferă o curățare profundă a dinților și protecție împotriva cariilor, lăsându-ți gura proaspătă și sănătoasă.

3. Testată clinic: Formula noastră a fost riguros testată și recomandată de specialiști în stomatologie pentru eficacitatea sa în menținerea sănătății gingiilor.

4. Plăcere la periaj: Cu aroma sa proaspătă de mentă, fiecare periaj devine o experiență plăcută, oferindu-ți o senzație de prospătime pe tot parcursul zilei.

5. Recomandată de profesioniști: Vitis Gingival este preferata dentistilor, pentru ca știu că ea face diferența în îngrijirea gingiilor și dinților.

Dă prioritate sănătății gingiilor tale și zâmbește cu încredere cu Vitis Gingival. Alege un zâmbet sănătos și strălucitor, începând de azi!

Recenzii pentru produsul... VITIS Gingival Pastă de dinți 100 ml

Comentează.

Produse similare.

VITIS Gingival Pastă de dinți 100 ml